E-5’te bomba paniği

Pendik E-5 kenarında bırakılan televizyon nedeniyle alarma geçen polis ekipleri kısa süreliğine E-5 Karayolu’nu İstanbul-Ankara istikametini tek yönlü olarak trafiğe kapattı.

Google Haberlere Abone ol
E-5’te bomba paniği

Pendik E-5 kenarında bırakılan televizyon nedeniyle alarma geçen polis ekipleri kısa süreliğine E-5 Karayolu’nu İstanbul-Ankara istikametini tek yönlü olarak trafiğe kapattı. Yol, bomba imha uzmanlarının gerçekleştirdiği kontrollü patlamanın ardından tekrar trafiğe açıldı.

Olay akşam saatlerinde E-5 Karayolu Kaynarca Tersane Kavşağı altında meydana geldi. E-5'in İstanbul-Ankara yönünde, kaldırım üzerinde beze sarılı olarak bırakılan televizyondan şüphelenen vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli televizyonun etrafında güvenlik önlemi aldıktan sonra durumu bomba imha uzmanlarına bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen uzmanlar şüpheli buldukları televizyona kontrollü patlama uygulamak için hazırlıklara başladı. Bu sırada E-5 Karayolu da güvenlik nedeniyle Ankara istikametine trafik akışı durduruldu. Bomba uzmanın üzerine fünyeyi yerleştirdiği televizyon patlatıldı.

Yapılan incelemede bomba izine rastlanmazken, kısa süre trafiğe tek yönlü olarak kapatılan yol da tekrar açıldı. CİHAN

Yorumlar