Düziçi polisinin düzenlediği turnuvanın kaybedeni yok

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Liselerarası Halı Saha Futbol Turnuvası' sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Düziçi polisinin düzenlediği turnuvanın kaybedeni yok

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Liselerarası Halı Saha Futbol Turnuvası' sona erdi. 9 takımın katıldığı turnuvada üçüncülük maçı için sahaya ilk olarak Düziçi Çok Programlı Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi çıktı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı maçta yenen Düziçi Çok Programlı Lisesi oldu.
Ardından Düziçi Atatürk Kız Teknik Meslek Lisesi ile Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi final maçına çıktı. Kıran kırana geçen final maçının normal süresi 3- 3 beraberlikle sonuçlanınca şampiyonu belirlemek için penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltılar sonunda Düziçi Atatürk Kız Teknik Meslek Lisesi turnuvanın şampiyonu olurken ikinci ise Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu.
Turnuva ile ilgili olarak konuşan Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, “Polis teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bu faaliyete destek olmak ve gençlerimiz spora teşvik etmek için buradayız. Çocuklarımızın polis teşkilatı ile kaynaşması açısından bu tür etkinlikler faydalı oluyor. Bu turnuvada emeği geçenlere ve destek olan esnaflarımız teşekkür ediyoruz. Takımlarımıza da başarılar diliyoruz.” dedi.

Düziçi İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kahraman’da, “Bu turnuvanın kaybedenin olmayacağını turnuva başlarken söylemiştik. Dostluğun, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin kazanacağını ifade etmiştik. Bu turnuvanın centilmence geçmesin de emeği geçenlere özellikle gençlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Final maçı sonrasında dereceye giren takım ve futbolculara Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kupa ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Sponsor olan iş adamlarına da birer teşekkür plaketi verildi.
Kupa törenine Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Arbaş, Düziçi İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, DÜGİAD Başkanı Rüstem Şen katıldı.



CİHAN

Yorumlar