DÜZELTME- Sivas’ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 6 yaralı

Sayın abonemiz aynı başlıkla servis ettiğimiz haberde ölen ve yaralanan şahısların isimleri sehven yer değişmiştir doğrusu aşağıdaki gibidir.

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME- Sivas’ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 6 yaralı

Sayın abonemiz aynı başlıkla servis ettiğimiz haberde ölen ve yaralanan şahısların isimleri sehven yer değişmiştir doğrusu aşağıdaki gibidir. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz...


Sivas’ta çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı. İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede iki grup arasında çıkan kavgada H.K.(20) ve Z.K.(22) bıçakla yaralandı. Kavga sonrası pastaneden çıkan iki grup Çifte Minare ve Kale Cami civarında kavgaya etmeye devam etti.

Çıkan kavgada Aykut Pınarlı ve ağabeyi Halil Pınarlı ile K.K., R.A. ve E.K. bıçak ve kesici aletlerle çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılırken yaralılardan 25 yaşındaki Aykut Pınarlı, kaldırıldığı Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan 28 yaşındaki Halil Pınarlı’nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar