DÜZELTME- Başbuğ, kitabını vatandaşlar için imzaladı

Sayın Abonemiz, ‘Başbuğ, kitabını vatandaşlar için imzaladı’ haberimizde, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un kitabının ismi sehven yanlış yazılmıştır.

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME- Başbuğ, kitabını vatandaşlar için imzaladı

Sayın Abonemiz, ‘Başbuğ, kitabını vatandaşlar için imzaladı’ haberimizde, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un kitabının ismi sehven yanlış yazılmıştır. 'Er Mektubu Görülmüştür' şeklinde düzeltilmiş metni dikkate almanızı rica ederiz. Saygılarımızla...


Ergenekon davasından tutuklu bulunan ve dün tahliye edilen Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ‘Er Mektubu Görülmüştür’ isimli kitabını vatandaşlar için imzaladı. İmza gününde, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Nedim Şener, Tarık Akan ve Uğur Dündar da bulundu.

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden dün tahliye edilen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde DNR Kitap Fuarı’nda ‘Er Mektubu Görülmüştür’ isimli kitabını imzaladı. Kitaplarını imzalatmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştur. Başbuğ, önce kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, ardında da İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Nedim Şener, Tarık Akan ve Uğur Dündar ile tokalaştı. İlk olarak Tarık Akan’a imza veren Başbuğ, daha sonra vatandaşların kitaplarına imzaladı.
CİHAN

Yorumlar