DÜZELTME-Başbakanlık Resmi Konut'ta görüşme trafiği arttı

Sayın abonemiz; 'Başbakanlık Resmi Konut'ta görüşme trafiği arttı' başlıklı haberimizin 'Operasyon Görüşüldü' ara başlığının bulunduğu paragrafın son cümlesi ".

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME-Başbakanlık Resmi Konut'ta görüşme trafiği arttı

Sayın abonemiz; 'Başbakanlık Resmi Konut'ta görüşme trafiği arttı' başlıklı haberimizin 'Operasyon Görüşüldü' ara başlığının bulunduğu paragrafın son cümlesi ".. Başbakan Erdoğan'ın, olağan görüşmelerin ardından İstanbul'a geçmesi, yarın da yeniden Ankara'da olması bekleniyor." şeklinde düzeltilmiştir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın haftalık olağan görüşmeleri hareketli geçti. İlk olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Resmi Konut'ta kabul eden Erdoğan, ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le Köşk'te yemek yedi. Gül'ün kabulünün ardından Erdoğan'ın, Resmi Konut'taki görüşme trafiği başladı. İstanbul'a emniyet müdürü olarak atanması beklenen Aksaray Valisi Selami Altınok da resmi konuta geldi.

Abdullah Gül'ün Erdoğan'ı kabulünün ardından Resmi Konut'a geçen Başbakan Erdoğan'ın hemen ardından, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Konut'a geldi. Resmi Konut'ta ekonomik kurmayları ile görüşen Erdoğan'ın gündeminde 2014 bütçesi vardı. Görüşmeye, başbakan yardımcıları Beşir Atalay, Ali Babacan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı.

OPERASYON GÖRÜŞÜLDÜ

Kurmaylarını toplayan Başbakan Erdoğan'ın masasında, son yaşanan gelişmelere bağlı olarak ekonomideki değişim vardı. Halkbank Genel Müdürü'nün gözaltına alınmasına ilişkin Babacan, bilgi paylaşımında bulundu. Erdoğan, ekonomi kurmaylarıyla borsanın düşüşü ve dolardaki yükselişe ilişkin gelişmeleri de masaya yatırdı. Başbakan Erdoğan'ın, olağan görüşmelerin ardından İstanbul'a geçmesi, yarın da yeniden Ankara'da olması bekleniyor.

OLAĞAN GÖRÜŞME 45 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan arasındaki haftalık olağan görüşme 45 dakika sürdü. Gül ve Erdoğan arasındaki görüşmenin, son yaşanan gelişmeler ışığında sürdüğü belirtildi. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Gül'ün, daha önce planladığı tüm illere yapacağı ziyaretler kapsamında bugün yapılacak Kütahya ziyareti ise iptal edildi. CİHAN

Yorumlar