DÜZELTME- AKP Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı istifa etti

Sayın abonemiz 'AK Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcısı partisinden istifa etti' başlığıyla servis ettiğimiz haberde istifa eden Caner Güven'in sıfatı sehven 'AK Parti Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkan Yardımcısı' olarak yer almıştır doğrusu 'AK.

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME- AKP Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı istifa etti

Sayın abonemiz 'AK Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcısı partisinden istifa etti' başlığıyla servis ettiğimiz haberde istifa eden Caner Güven'in sıfatı sehven 'AK Parti Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkan Yardımcısı' olarak yer almıştır doğrusu 'AK Parti Erzurum Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı'dır. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz...


AK Parti Erzurum Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Caner Güven, Başbakanın Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi ve camiaya yönelik mesnetsiz iddiaları nedeniyle partisinden istifa etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nefret söylemlerine tepki gösteren Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Caner Güven, bugün partisinden ve partideki görevinden istifa etti. Güven, istifa dilekçesini ilçe başkanına sundu.

Millete hizmet için AK Parti'de siyaset yapmak amacıyla politikaya girdiğinin ancak son zamanlarda Başbakanın Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi ile hizmet camiasına yönelik nefret söylemleri, ayrıştırıcı politikalar nedeniyle partisinden istifa etme kararı aldığını belirten Güven, "Belirli bir süre boyunca AKP Palandöken İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Bu yola çıkarken milletime hizmet etmek, halkımıza yardımcı olmak gayesiyle yola çıktım. Fakat AKP'nin son zamanlarda kullanmış olduğu söylemler, toplumumuzda ayrıştırıcı ve nefret boyutuna ulaşmıştır. Buna en yakın örnek veli ziyaretine giden öğretmenimizin darp edilmesidir. Erzurum'un manevi dinamiklerinden Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yapılan bu kadar hakereti içime sindiremediğim için AKP ilçe başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar