DÜZELTME-Adalet Bakanı Bozdağ: Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür

Sayın Abonemiz, 'Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür' başlıklı haberimizde Başbakan'ın ismi sehven 'Tayip Erdoğan' olarak yazılmıştır.

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME-Adalet Bakanı Bozdağ: Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür

Sayın Abonemiz, 'Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür' başlıklı haberimizde Başbakan'ın ismi sehven 'Tayip Erdoğan' olarak yazılmıştır. Doğrusu, 'Recep Tayyip Erdoğan' olacaktır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla.


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu millet kararını vermiş ve bu millet kime sahip olacağını biliyor. Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür, milli bir figürdür ve Türkiye’nin kendi gönül hazinesinin kendi kültürünün kendi medeniyetini kendi tarihi mirasını ayağa kaldıran bir liderdir." dedi.

Seçim çalışmalarını Yozgat ve ilçelerinde sürdüren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisi tarafından Yozgat Grand Ser Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın
yerli ve milli bir figür olduğunu söyledi. "Türkiye’nin kendi gönül hazinesinin kendi kültürünün kendi medeniyetini kendi tarihi mirasını ayağa kaldıran bir liderdir." ifadelerini kullandı.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Bozdağ, "Hangi iftiraları nerden yayarlarsa yaysınlar hepsi boş, millet bunu görüyor ve o yüzden de bu gezici bilmem 17 Aralık'çı, şantajcı, montajcı iftiralara karşı sandıkta bir duruş ortaya koyacaktır. Nasıl Çanakkale’de bir duruş koydular, geçit yok burdan dediler, 30 Mart’ta da Tayyip Erdoğan’a iftira edenlere, arkadaşlarına sövenlere size geçit yok, size buradan yol yok. Yol AK Parti'nin yoludur. Eminim ki sandıkta büyük bir Osmanlı tokadını onlara yapıştıracağız. Onun içinde diyorum ki biz yaptıklarımızı bugüne kadar anlattık bundan sonra da anlatmaya devam edeğiz." diye konuştu.

Yozgat’ta seçimlerle ilgili bir sıkıntılarının olnmadığını söyleyen, Bozdağ, şöyle devam etti: "Yozgat’ta seçimlerde ilçelerimizde, ilimizde hamd olsun Yozgat’lının sağduyusu basireti sayesinde bizim bir sıkıntımız yok. Bu Bahçeli’si, Kılıçdaroğlu’su ata bile binemezler. Köroğlu'nun atı bunları yanına yaklaştırmaz. Ama Tayyip Erdoğan, ata bindi Köroğlu'nun atını şaha kaldırdı. Çözüm sürecinde başarıya götüren bir Türkiye, başka işlerini yapan bir Türkiye Allah’ın izniyle daha güçlü daha kuvvetli daha kudretli bir Türkiye olacak. 30 yılı aşkındır terör örgütüyle Türkiye mücadele ediyor. Resmi rakamlar 300 milyar doların üzerinde harcama yapıldığını gösteriyor. Ama gayri resmi rakamlar trilyonlarca dolar terörle mücadeleye harcandığını gösteriyor. Terör bittiğinde kan durduğunda birliğimiz, dirliğimiz kardeşliğimiz daha kavi hale geldiğinde, Türkiye terörle mücadeleye harcayacağı enerjsinin terörle mücadeleye harcayacağı kaynaklarını diğer ihtiyaçları için harcadığında Türkiye’yi kimse tutamaz emin olun kimse tutmaz.Onun için bu 17 Aralık sürecidir, Gezi sürecidir, başka başka süreçledir bunlar bilesiniz ki Tayyip Erdoğan ve arkadaşalarının yolunu kesme süreci değil büyük Türkiye’nin önünü kesme süreçleridir bunlar." CİHAN

Yorumlar