Düzce Özel Fatih İlkokulu'nden il geneli Bilgiyap Şenliği

Özel Fatih İlkokulu, Düzce il geneli okul öncesi 6 yaş gruplarının katılımıyla Bilgiyap Şenliği düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Düzce Özel Fatih İlkokulu'nden il geneli Bilgiyap Şenliği

Özel Fatih İlkokulu, Düzce il geneli okul öncesi 6 yaş gruplarının katılımıyla Bilgiyap Şenliği düzenledi. İki aşamalı gerçekleştirilen yarışmanın 40 sorudan oluşan birinci bölümünde öğrencilerin kazanımları ölçülürken, ikinci bölümde ise öğrencilerden yapboz çalışmasını en kısa sürede bitirmeleri istendi. 300'ü aşkın öğrencinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen şenlik, ancak üç seansta tamamlanabildi.

Öğrenciler, yarışma heyecanını yaşarken, onlardan daha heyecanlı olan velilere de okul PDR öğretmeni Serpil Demir tarafından 1. sınıfa hazırlıkta yaşanacak süreç konulu seminer verildi.

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca; düzenlenen bu etkinliğin Düzce’de bir ilk olduğunu, veli ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını belirtti. Atmaca, "Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle öncelikle öğrencilerin okul öncesi kazanımlarını göstermelerine imkân vermeyi ve kurumlar arası kaynaşmayı hedefledik. Şenliğe katılan tüm öğrenci, velilerine ve onların yetişmelerinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan veliler ve öğretmenler, böylesi bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, ayrıca veliler için düzenlenen seminerin de çok yararlı geçtiğini söylediler. Bu etkinliğin, öğrencilerde çok güzel bir heyecana vesile olduğunu söyleyen öğretmenler de ilgililere teşekkür ederek, etkinliğin devamını dilediklerini ifade ettiler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere madalya verilirken, yarışma sonucunda ilk 20 öğrenci ve öğretmenlerine yapılacak törenle çeşitli ödüller verileceği belirtildi.
CİHAN

Yorumlar