Düzce Özel Fatih İlkokulu Bilgiyap ödülleri sahiplerini buldu

Düzce genelinde 29 Mart 2014 tarihinde yapılan ve 300’ü aşkın öğrencinin katıldığı Bilgi ve Yapboz Şenliği (Bilgiyap)'nin ödül töreni, Özel Fatih İlkokulu konferans salonunda düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Düzce Özel Fatih İlkokulu Bilgiyap ödülleri sahiplerini buldu

Düzce genelinde 29 Mart 2014 tarihinde yapılan ve 300’ü aşkın öğrencinin katıldığı Bilgi ve Yapboz Şenliği (Bilgiyap)'nin ödül töreni, Özel Fatih İlkokulu konferans salonunda düzenlendi. Törene şenlikte ilk 20’ye giren öğrenciler, velileri ve öğretmenleri katıldı. Törende okul korosu şarkılar söyledi, anasınıfı öğrencileri ise şiirler okudu.

Yarışmada birinci olan Sinemiz İnci Yalçın’a yarım altın, ikinci Miray Kapusuz'a bisiklet, üçüncü Ceren Sude Küçük’e çeyrek altın verildi. İlk üçe giren öğrencilerin öğretmenleri Hatice Sezdi, Zehra Işık ve Tuğba Çakmak’a çeyrek altın verilirken 4 ile 20. arası öğrencilere jüri özel ödülü, öğretmenlerine ise başarı belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca ilk 10 öğrenciye biner, diğer 10 öğrenciye 500’er liralık çek hediye edildi. Okul Müdürü Gürbüz Atmaca, yaptığı konuşmada, “Bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz Bilgiyap’a 300’ü aşkın öğrencinin katıldı ve çok başarılı bir performans sergilediler. Emeği geçen başta anne ve babalar olmak üzere öğretmenlerini kutluyorum. Bugün burada ilk 20’ye giren öğrencilerimizi, onların aile ve öğretmenlerini ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu katılımdan aldığımız destek ve heyecanla bu şenliği her yıl daha da geliştirerek düzenlemek istiyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar