Düzce Fatih İlkokulu’ndan Afrika’ya yardım eli

Düzce Fatih İlkokulu öğrenci ve velileri, Afrika’da görme problemi yaşayan 9 hastanın katarakt ameliyat masraflarını ve iki yetimin de bir yıllık ihtiyaçlarını karşıladı. Fatih Koleji öğrencileri, sosyal sorumluluk kampanyalarına da...

Google Haberlere Abone ol
Düzce Fatih İlkokulu’ndan Afrika’ya yardım eli

Düzce Fatih İlkokulu öğrenci ve velileri, Afrika’da görme problemi yaşayan 9 hastanın katarakt ameliyat masraflarını ve iki yetimin de bir yıllık ihtiyaçlarını karşıladı.

Fatih Koleji öğrencileri, sosyal sorumluluk kampanyalarına da destek vermeye devam ediyor. Düzce Fatih İlkokulu öğrenci ve velileri Afrika’ya yardım elini uzattı. 9 hastanın katarakt ameliyat masraflarını ve iki yetimin de bir yıllık ihtiyaçlarını karşıladı. Toplanan yardım, Düzce Fatih Koleji Konferans Salonunda düzenlenen törenle Kimse Yok Mu Derneği Bolu Müdürü Ali Kavas'a teslim edildi.

Fatih Koleji öğrenci velilerinin iyilik için elinden geleni yaptığını belirten Düzce Fatih Koleji Okul Müdürü Gürbüz Atmaca, “Velimiz Afrika’da belki de hayatları boyunca hiç görmemiş 9 katarakt hastasının ameliyatı üstlenerek sağlığına kavuşturuyor. Ayrıca Afrika anne babası olmayan iki yetimin bir yıllık tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Böylesi örnek ailelerin çocuklarının öğretmeni olduğumuz için çok mutluyuz. Toplumumuza ve öğrencilerimize destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz." dedi.

Dünyada 148 bin yetimin olduğunu ifade eden Kimse Yok Mu Bolu Şube Müdürü Ali Kavas ise “Dünyadaki tüm yetimlerin sayısı dünyanın 8'inci ülkesi edebilecek kadar çok. 1 yetimin bile elinden tutmak, onun ve tüm ailesinin de elinden tutmak demek. Biz tüm sıkıntılı insanlara yardımcı olmak için varız. Onun için sizlerin de desteklerine ihtiyacımız var biz bütün dünyada insanların hayır duasını alıyoruz.” şeklinde konuştu. Programın sonunda destekte bulunanlara plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar