Düzce Cumayeri eski Belediye Başkanı destekçileri AK Parti'den istifa etti

Düzce Cumayeri eski Belediye Başkanı ve AK Parti Cumayeri Belediye başkan aday adayı Mustafa Koloğlu partisinden istifa ederek, bağımsız belediye başkan adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Düzce Cumayeri eski Belediye Başkanı destekçileri AK Parti'den istifa etti

Düzce Cumayeri eski Belediye Başkanı ve AK Parti Cumayeri Belediye başkan aday adayı Mustafa Koloğlu partisinden istifa ederek, bağımsız belediye başkan adayı oldu.

Mustafa Koloğlu, Düzce Cumayeri'nde yaklaşık 400 civarında destekçisini yanına alarak partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koloğlu, yaptığı basın açıklamasında, şunları ifade etti:

“Bizim bu hareketimiz, Cumayeri ilçe ve Düzce il teşkilatının içerisinde çöreklenmiş olan yapının, yapmış olduğu yanlışlara, haksızlıklara karşı bir 'DUR', 'YETER ARTIK' deme hareketidir.Teşkilat mensuplarının bir kısmının, aday belirleme sürecinde yapmış olduğu yanlışlar konusunda genel merkezin uyarılması hareketidir. Bu hareket, Cumayeri’nin iradesine sahip çıkma hareketidir. Nasıl mı? Bu partinin il teşkilatı, bu ilçede kamuoyu yoklaması, birebir anket yapmadı mı? Temayül yoklaması yapmadı mı? O halde neden bu çalışmaların sonuçlarına göre hareket edilmedi? Neden bu çalışmaların aksi yönde bir sonuç ortaya çıkartıldı? Bu “Ey Cumayeri, ey Cumayeri halkı, siz böyle bir tercih yapabilirsiniz, ama siz de kimsiniz? Sizin dediğiniz değil bizim dediğimiz olur; biz kimi aday gösterirsek siz onu seçmek zorundasınız.” deyip sizin iradenizi hiçe saymaktır.

"AK PARTİ İÇERİSİNDEKİ PARALEL YAPI"

AK Parti ile değil, AK Partililerle değil, oraya çöreklenmiş “dediğim dedik” diyen haksızlık yapan, adaletsiz uygulamalar içerisinde bulunan "AK PARTİ İÇERİSİNDEKİ PARALEL YAPI" ile mücadele ediyoruz. Bunları evvel Allah’ın izni ile temizleyeceğiz. O yapıyı oradan hep birlikte söküp atacağız. Buradan, Cumayeri Belediye Başkanlığı’na 'Bağımısz Aday' olacağımı ifade etmek istiyorum. Bu müracaatı gerçekleştirmek için de AK Parti üyeliğinden istifa ettiğimin de bilinmesini istiyorum. Bu istifamızı duyan dava arkadaşlarım, -ki bunların içerisinde kurucu yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarımızın kurucu başkan ve üyeleri dahil- 300'den fazla üye ve delegemiz istifalarını hazırlayıp bana teslim ettiler. “Siz neredeyseniz, biz de oradayız! Hep birlikte istifa edelim, belki genel merkez sesimizi duyar!” dediler. Ey AK Parti genel merkezi lütfen sesimizi duyun! AK Parti içerisindeki bu "PARALEL YAPIYI" lütfen tasfiye edin! Bana teveccüh göstererek, istifalarını bana teslim eden dava arkadaşlarımın istifa dilekçelerini işleme koymadan önce sizleri buradan uyarıyoruz. Bu çarpık yapıyı lütfen düzeltin!” CİHAN

Yorumlar