DUYUMDER Başkanı Şahin’den Bilici’ye ziyaret

Duyum İşitme Engelliler Eğitim ve Kültür Derneği (DUYUMDER) Başkanı Recep Şahin, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin, Mustafa Bilici’ye...

Google Haberlere Abone ol
DUYUMDER Başkanı Şahin’den Bilici’ye ziyaret

Duyum İşitme Engelliler Eğitim ve Kültür Derneği (DUYUMDER) Başkanı Recep Şahin, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin, Mustafa Bilici’ye kursiyerler tarafından yapılan bir çini hediye etti.

Kendisine hediye edilen çini için teşekkür eden Mustafa Bilici de, "Dernekte çalışan kursiyerler hocaları nezaretinde adeta sanat harikası eserler ortaya çıkarıyorlar. Bunlar hem bizim kültürümüzün yaşatılması adına, hem de bu insanların gelecekte ekonomik manada bir meslek edinmeleri ve kendi ayakları üzerinde durmaları adına çok önemli çalışmalar. Bu çalışmanın hem kendi ekonomilerine, hem de şehir ekonomisine katkı sağlamaları bakımından fevkalade önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Dernek olarak işitme engellilerin istihdamı için çaba harcadıklarının altını çizen Recep Şahin ise, derneği 1992 yılından bu yana engellilerin sağlıklı, hak ettiği eğitimi almış ve kendi ayakları üzerinde duran bireyler olarak yaşaması için çalıştıklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar