Duygular pankartlara döküldü

'Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım' projesi kapsamında Ünye Belediye Kültür Sarayı’nda engelli öğrencilerin 'Sanatta Bende Varım' etkinliği gerçekleştirildi. İzleyenleri hem eğlendiren hem de hüzünlendiren programda duygular pankartlara...

Google Haberlere Abone ol
Duygular pankartlara döküldü

'Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım' projesi kapsamında Ünye Belediye Kültür Sarayı’nda engelli öğrencilerin 'Sanatta Bende Varım' etkinliği gerçekleştirildi. İzleyenleri hem eğlendiren hem de hüzünlendiren programda duygular pankartlara döküldü.

    Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu proje kapsamındaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Daha sonra Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Fatih Keleş ve Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Temiz konuşma yaparak programa katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

    Program, tanıtım videosu, sema gösterisi engelli annenin oğluna mektubu, çayda çıra, pankart gösterisi, sıra gecesi ve koro gösterisi ile devam etti.

    Zihinsel engelli öğrencilerin hazırladığı sema gösterisi izleyenleri büyüledi. Gösteri sonunda öğrenciler izleyenlerden büyük alkış aldı.

    ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

    Programda engelli oğluna mektup yazan anne duygularını izleyenlere aktardı. Yazdığı mektupla gözyaşlarını tutamayan anne, izleyenleri hüzünlendirdi. Programda engellilerin yaşadığı sorunlar ve duygular, öğrencilerin hazırladığı pankartlarla izleyenlere gösterildi. Program izleyenleri hem hüzünlendirdi hem de eğlendirdi.

    Programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi müdürleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı. CİHAN

Yorumlar