Düşen Uçakta Ölen Türklerden Birinin Kimliği Belli Oldu

Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken düşen Airbus A320 tipi uçaktaki Türk yolculardan birinin kimliği açıklandı. Ölen vatandaşın 36 yaşındaki Gülizar Çelik olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Düşen Uçakta Ölen Türklerden Birinin Kimliği Belli Oldu

Barcelona-Düsseldorf seferini oluşturan Airbus A320 tipi uçaktaki Türk yolculardan birinin kimliği göze çarpan oldu. İHA'nın haberine göre, Germanwings uçağındaki yolculardan 36 yaşındaki Gülizar Çelik adlı Türk vatandaşının İstanbullu ve evli yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

HOLLANDE 'MUHTEMELEN' DEDİ AMA...

Kazanın arkasından Paris'te İspanya Kralı 6'ncı Felipe ile matbuat toplantısı düzenleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, uçaktaki yolcular içerisinde 'Almanlar, İspanyollar ve muhtemelen Türkler var' demişti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İspanya Kralı ise Hollande'dan daha net bir anlatım kullanarak, uçakta Türklerin olduğunu söyledi. Kral Felipe, 'Türk yetkililere de taziyelerimi iletiyorum' derken; CNN International, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy'un, 'Düşen uçakta aşırı sayıda İspanyol, Alman ve Türk var' dediğini aktardı.

KORKUTAN İDDİA

DHA'nın haberine göre, Katalan televizyonu '24 Saat' ise Almanya kaynaklara dayanarak uçakta 39 Türk soyadlı bireyin yer aldığı bilgisine ulaştığını iddia etti. 67 Alman yolcu taşıyan uçaktaki 45 bireyin İspanyol soyadına sahip yer aldığı bildirilmişti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar