Düşen oğlunun ardından camdan atlayan kadına yılın annesi ödülü

Ordu'da oturdukları evin camından düşen 2 yaşındaki çocuğu Aras'ın ardından atlayan Aylin Özbek'e Beşiktaş Belediyesi'nce yılın annesi ödülü verildi. Anne Özbek, törene eşi Müslüm ve büyük oğlu Mustafa ile birlikte katıldı.Beşiktaş...

Google Haberlere Abone ol
Düşen oğlunun ardından camdan atlayan kadına yılın annesi ödülü

Ordu'da oturdukları evin camından düşen 2 yaşındaki çocuğu Aras'ın ardından atlayan Aylin Özbek'e Beşiktaş Belediyesi'nce yılın annesi ödülü verildi. Anne Özbek, törene eşi Müslüm ve büyük oğlu Mustafa ile birlikte katıldı.

Beşiktaş Belediyesi, Ortaköy Meydanı'nda düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde, Özbek ailesini konuk etti. Yeşim Salkım'ın sahne aldığı kutlamada Aylin Özbek'e yılın annesi ödülü verildi. Beş yıl önce bir Anneler Günü'nde annesini kaybettiğini dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Aylin Özbek'in yaptığı fedakarlığın kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük ve yüce olduğunu dile getirdi.

Konuşmasının ardından Hazinedar, Aylin Özbek'e plaket ve çiçek takdim etti. Kısa bir süre önce camdan düşen küçük Aras'ın tören sırasında da oldukça hareketli olduğu görüldü.

Gece Yeşim Salkım konseriyle devam etti.

CİHAN

Yorumlar