Düşen helikopterin enkazı sabah kaldırılacak

Ankara’da düşen askeri helikopterin enkazı incelemeler tamamlandıktan sonra sabah kaldırılacak.

Google Haberlere Abone ol
Düşen helikopterin enkazı sabah kaldırılacak

Ankara’da düşen askeri helikopterin enkazı incelemeler tamamlandıktan sonra sabah kaldırılacak. Ankara'da arazide düşen helikopterle ilgili çalışmalar devam ediyor. Şehitlerin ambulanslarla Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesinin ardından bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ve kaza kırım ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Kazanın ardından Kara Kuvvetleri’ne ait 6 helikopter de bölgeye indi. Askeri yetkililer kaza hakkında bilgi aldı. İtfaiye ekipleri de soğutma çalışmalarının ardından bölgeden ayrılırken, güvenlik şeridi çekilip gazetecilerin görüntü alması, askeri araçlarla kurulan konvoyla engellendi. Enkazı kaldırmak için olay yerine gelen vinçler ise bölgeden ayrıldı. Alınan bilgilere göre; gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra sabah saatlerinde enkaz kaldırılacak.

HELİKOPTERİN HASAR VERDİĞİ YÜKSEK GERİLİM HATTI TEHLİKE SAÇIYOR

Öte yandan, askeri helikopterin düşüşü esnasında çarptığı yüksek gerilim hatlarında da önemli hasarların olduğu gözlendi. Kopma tehlikesi bulunan tellerin altında çalışmaların devam etmesi de yeni bir kazaya sebebiyet verecek nitelikte.
CİHAN

Yorumlar