Dursun Ali Erzincanlı şiirlerini Polatlılar için okudu

Dursun Ali Erzincanlı Ankara’nın Polatlı ilçesinde Semerkand İletişim Merkezi tarafından düzenlenen ‘muhabbet gecelerine’ katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Dursun Ali Erzincanlı şiirlerini Polatlılar için okudu

Dursun Ali Erzincanlı Ankara’nın Polatlı ilçesinde Semerkand İletişim Merkezi tarafından düzenlenen ‘muhabbet gecelerine’ katıldı. Erzincanlı, şiirleriyle dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu'ndaki programa, AK Parti Polatlı Belediye başkan adayı Yakup Çelik, MHP Polatlı belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Semerkand Polatlı Temsilciliği adına konuşan Enver Can Polat, muhabbetin sevgi, hürmet, vefa ve sadakat olduğunu söyledi. Polat, "Muhabbet ruh dünyamıza yağan Rabbani bir ikramdır. Muhabbet bir gönle girmenin gayretiyle tüm gönüllere hizmet etmektir. Çünkü gönül; Rabbimizin teveccüh mekânıdır.” dedi.

Polat ayrıca, hakiki muhabbetin tüm kalplere yerleşmesine hizmet etmekle beraber Polatlılara keyifli saatler yaşatmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi. Programda ayrıca, bu yılın teması olarak belirlenen ‘gençlik ve aile’ konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulunuldu.

Medda-i Fakir Yusuf Duru meddah gösterisi yaparken, Murat Belet ilahileri ile dinleyenleri mest etti. CİHAN

Yorumlar