Durdurulan araçta 38 kiloyu aşkın esrar bulundu

Nevşehir’de polis ekiplerince yapılan yol uygulamasında 38 kilo 475 gram esrar ile 0,18 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Durdurulan araçta 38 kiloyu aşkın esrar bulundu

Nevşehir’de polis ekiplerince yapılan yol uygulamasında 38 kilo 475 gram esrar ile 0,18 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan yol uygulamalarında durumundan şüphelenilen bir otomobil Ürgüp ilçesi eski Kayseri yolu üzerinde durduruldu. Durdurulan otomobilin sürücüsü M.D.’nin üzerinde bulunan montun cebinden 12,55 gram esrar maddesi, 0,67 gram eroin maddesi ve 0,18 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araçta yapılan aramada ise, aracın bagaj kısmının taban bölümünde bulunan saç kapağın altına ve farların arkasına zulalanmış olarak 41 paket halinde toplam 38 kilo 460 gram gelen esrar maddesi bulunarak el konuldu.

Olayla ilgili "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen M.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN

Yorumlar