Dünyanın su problemi İstanbul'da masaya yatırılıyor

Dünya ve Türkiye'deki su kaynaklarının kullanımı ve muhtemel su problemlerine karşı stratejilerin tartışılacağı İstanbul Uluslararası Su Forumu başladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun çeşitli ülkelerden gelen bakanlarla...

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın su problemi İstanbul'da masaya yatırılıyor

Dünya ve Türkiye'deki su kaynaklarının kullanımı ve muhtemel su problemlerine karşı stratejilerin tartışılacağı İstanbul Uluslararası Su Forumu başladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun çeşitli ülkelerden gelen bakanlarla birlikte katıldığı toplantıda, Uluslararası Su Kaynakları Birliği, Dünya Su Forumu Milli Komitesi gibi kuruluşlar da yer alıyor.

Haliç Kongre Merkezi'nde farklı ülke temsilcilerinin katılımıyla başlayan toplantıda Polonya Çevre Bakanı Yardımcısı Stanislaw Gawlowski, Srilanka Su Temini ve Drenaj Bakanı Dinesh Gunawardena'nın konuşma yapması bekleniyor. Toplantının açılış konuşmasını Bakan Veysel Eroğlu yaparak katılımcılara hitap edecek. Bu arada, açılış seramonisinde Grup Üsküdar halk oyunları topluluğunun gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

CİHAN

Yorumlar