Dünya evine giren Burak Yılmaz: Hayatımın en anlamlı golünü attım

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Burak Yılmaz Antalya'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle İstem Atilla ile dünya evine girdi. Burak Yılmaz, hayatının en anlamlı golünü attığını söyledi. Antalya tarihi Kaleiçi Clup Arma'da düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Dünya evine giren Burak Yılmaz: Hayatımın en anlamlı golünü attım

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Burak Yılmaz Antalya'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle İstem Atilla ile dünya evine girdi. Burak Yılmaz, hayatının en anlamlı golünü attığını söyledi.

Antalya tarihi Kaleiçi Clup Arma'da düzenlenen nikah törenine Burak Yılmaz'ın futbolcu arkadaşları Serkan, Olcan, Uğur Boral, Caner, Selçuk, Necati Ateş, Umut Bulut, Onur Tuncer, Yekta, Ceyhun, Aydın ile aile fertleri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in kıydığı nikah törenine basın mensupları alınmadı. Düğünü görüntülemek isteten basın mensupları ise yaklaşık 20 metre yükseklikte bulunan tel örgülerin üzerine çıkarak görev yapmaya çalıştı. Denize sıfır bir noktada gerçekleşen törende nikahı Menderes Türel kıydı. Şahitlerin huzurunda Türel Burak Yılmaz ve İstem Atilla'yı karı koca ilan etti. Oldukça heyecanlı olduğu görülen Burak Yılmaz, kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Bugün hayatımın en anlamlı golünü attım. Bundan yine Selçuk'un asisti vardı. Bu tatilinizde işinizde kısa zamanda organize olup buraya geldiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Demek sevenimiz sayanımız varmış. Hepinize çok teşekkür ederim. Ailelerimize ve eşime teşekkür ediyorum. Allah'ıma şükürler olsun ki bana hem özel hayatımda hem iş hayatımda şans nasip etti."

Burak Yılmaz'ın konuşmasının ardından Menderes Türel cep telefonuyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Telefona Burak Yılmaz'ı isteyen Erdoğan, dünya evine giren çifte mutluluklar diledi. Konuşmaların ardından Burak Yılmaz'a evlilik cüzdanını veren Selçuk, "Hayatımın en kolay asisti oluyor. Çünkü ofsayta yakalanmıyorum." dedi. Konuşmaların ardından Burak Yılmaz ve İstem Atilla beyaz güvercin uçurdu.

2008 yılında nişanlanan Burak Yılmaz ile İstem Atilla, 2009 Haziran'da yapılacak 250 kişilik düğünden bir gün önce kavga ederek ayrılmıştı. Beş yıl aradan sonra tekrar barışan çift bugün dünya evine girdi. CİHAN

Yorumlar