Dünya birincisinden milli eğitim müdürüne ziyaret

Polonya’da düzenlenen 13. Uluslararası Sanat Yarışması’nda Dünya birincisi olan Kayra Mete Atakan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret etti. Aksaray Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Atakan'ın ziyaretine, velisi ve Bilim Sanat...

Google Haberlere Abone ol
Dünya birincisinden milli eğitim müdürüne ziyaret

Polonya’da düzenlenen 13. Uluslararası Sanat Yarışması’nda Dünya birincisi olan Kayra Mete Atakan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret etti.

Aksaray Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Atakan'ın ziyaretine, velisi ve Bilim Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüsnü Kaçmaz da eşlik etti. Rybnik Gençlik Kültür Merkezi’nde, Salvador Dali‘nin sanatçı kişiliğini tanımak, eserlerini, anmak, anlatmak ve yaşatmak amacıyla düzenlenen 'Salvador Dalı - Düşler Palet' konulu yarışmaya yaklaşık 35 ülkeden onlarca yarışmacının katıldığını belirten Öğretmen Hüsnü Kaçmaz, ülkemiz adına sadece Kayra Mete Atakan’ın bu ödülü layık görüldüğünü söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Atakan’ın elde ettiği başarıyla Aksaray’ı ve ülkemizi dünyada başarıyla temsil etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. CİHAN

Yorumlar