Dünya anneleri İstanbul’da buluşuyor

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu, çocukları Türkiye'de okuyan 63 farklı ülkeden anneyi 'Dünya Anneler Günü' programı kapsamında İstanbul’da buluşturuyor. Türkiye'de okuyan yabancı uyruklu öğrencilerin anneleri İstanbul'da...

Google Haberlere Abone ol
Dünya anneleri İstanbul’da buluşuyor

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu, çocukları Türkiye'de okuyan 63 farklı ülkeden anneyi 'Dünya Anneler Günü' programı kapsamında İstanbul’da buluşturuyor.

Türkiye'de okuyan yabancı uyruklu öğrencilerin anneleri İstanbul'da biraraya geliyor. Uzun zamandır görmedikleri çocuklarıyla Anneler Günü vesilesiyle buluşacak anneler, bir hafta boyunca İstanbul'da ağırlanacak. Bu akşam saat 20.30'da Maslak TİM Show Center'da yapılacak özel Anneler Günü programıyla 63 ülkeden anne, dil, din, ırk farklılığı yaşamaksızın 'anne' olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu hep beraber yaşayacak.

BİR YIL SONRA ÇOCUKLARIYLA BULUŞTULAR

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde okuyan Nijeryalı Abdoulaja Issa, organizasyonu duyunca annesini davet ettiğini ve organizasyona başvuruda bulunduğunu belirtti. Atatürk Havalimanı’nda annesini karşılayan Abdoulaja Issa, programı organize eden herkese teşekkür etti. Annesini en son geçen yıl gördüğünü kaydeden Issa, bu vesileyle bir hafta boyunca annesiyle hasret gidereceğini dile getirdi.

Annesi Founezatou ise anneler günü programı için geldiğini, oğluyla da hasret gideceğini belirtti. Founezatou, İstanbul’a ikinci kez geldiğini bu akşam diğer ailelerle buluşacağını için heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar