Dün doğum gününü kutladı bugün elektriğe çarpılıp hayatını kaybetti

Samsun´da dün arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan 21 yaşındaki Mesut Turan, bir otel inşaatında elektrikli çay kazanının kaçak yapması sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.Samsun'daki yemek fabrikasında hem şoförlük...

Google Haberlere Abone ol
Dün doğum gününü kutladı bugün elektriğe çarpılıp hayatını kaybetti

Samsun´da dün arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan 21 yaşındaki Mesut Turan, bir otel inşaatında elektrikli çay kazanının kaçak yapması sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Samsun'daki yemek fabrikasında hem şoförlük yapan hem de çalışma arkadaşlarına yardım eden Mesut Turan, dün mesai arkadaşlarıyla birlikte 21'nci doğum gününü pasta keserek kutladı. Bugün ise Samsun'un merkez İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde inşaat halindeki bir otele yemek servisi yapan Mesut Turan, elektrikli çay kazanının kaçak yapması sonucu akıma kapıldı ve kalbi durdu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu genç daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yaklaşık bir saat boyunca kalp masajı yapılan Mesut Turan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gencin ölümü hem ailesini, hem yakınlarını hem de çalışma arkadaşlarını gözyaşına boğdu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar