Dün annesini toprağa verdi, bugün trafik kazasında öldü

Vefat eden annesini toprağa vermek üzere dün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden Bursa’ya gelen Mustafa Boz, bu gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Dün annesini toprağa verdi, bugün trafik kazasında öldü

Vefat eden annesini toprağa vermek üzere dün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden Bursa’ya gelen Mustafa Boz, bu gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

    Bursa Ovaakça istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan Mustafa Boz (50) yönetimindeki 59 UL 673 plakaları özel otomobil, Çağlayan köyü yakınlarında otoyolda keskin virajı alamayarak yağmurda kayıp bariyerlere çarptı. Sürücü Mustafa Boz, kaza sonrasında aracından inerek yaşanan hasara bakmak istedi. Bu sırada yine İzmir istikametine seyretmekte olan Serkan Mızrak yönetiminde ki 10 E 6859 plakalı araç Mustafa Boz’a çarptı. Mustafa Boz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı haber alan Mustafa Boz’un yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Akrabalarına çarpan aracın camlarını kıran Boz’un yakınlarının, Serkan Mızrak’a zarar vermemesi için sürücü polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

    Hayatını kaybeden Mustafa Boz’un Çorlu’da ikamet ettiği, dün ölen annesi Şerife Boz’un cenazesine katılmak için Bursa’ya geldiği öğrenildi. Mustafa Boz’un bugün ise eşi ve çocuklarını otogardan Çorlu’ya gitmeleri için otobüse bindirip Emek’te bulunan babasının evine dönmek üzere yola çıktığı belirtildi.

    YAKINLARI KESKİN VİRAJDAN ŞİKAYET ETTİ

    Kazayı haber alan Mustafa Boz’un yakınları olay yerine akın ederken, komşusu Mustafa Kaya ise sözkonusu keskin virajda çok sayıda kaza yaşandığını söyledi. Bu kazanında virajdan kaynaklandığını anlatan Mustafa Kaya, “Burada devamlı kaza oluyor. Bu gördüğünüz viraj çok keskin. Bu yeşilliğin biraz azaltılarak virajın biraz düzeltilmesi lazım. Yeşillik güzel ama cana mal olduktan sonra yeşilliğin bir anlamı kalmıyor. Bu yolun düzeltilmesi lazım. Bu kazada virajı alamayınca bariyerlere çarpıyor. Aracına bakmak için araçtan inince diğer arabada gelip buna çarpıyor.” dedi. Mustafa Boz’un aslen Samsunlu olduğunu ancak Çorlu’da oturduğunu anlatan Kaya, “Dün annesi Şerife Boz’un cenazesi vardı Emek'te. Onun cenazesine katılmak için gelmişti. Burada ise eşini ve çocuklarını otogara bırakıp geri babasının evine dönerken bu kaza yaşandı.” şeklinde konuştu.

    Mustafa Boz’un yeğeni Edem Boz ise uzun süre amcasının cenazesinin başında bekledi. Adem Boz’un amcasının başında elleri kan içinde uzun süre beklemesi yürekleri burktu. Boz’un kardeşi ve yakınları da uzun süre gözyaşı döktü. CİHAN

Yorumlar