Düğünden dönenleri taşıyan minibüs şarampole uçtu: 12 yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu, Mersin'den Mardin'e giden minibüs, kontrolden çıkıp şarampola devrildi. Kazada, minibüsteki 12 kişi yaralandı.     Metin Yaman yönetimindeki 47 KT...

Google Haberlere Abone ol
Düğünden dönenleri taşıyan minibüs şarampole uçtu: 12 yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu, Mersin'den Mardin'e giden minibüs, kontrolden çıkıp şarampola devrildi. Kazada, minibüsteki 12 kişi yaralandı.

    Metin Yaman yönetimindeki 47 KT 432 plakalı minibüs, Siverek- Hilvan karayolunun 25’inci kilometresinde şarampole yuvarlandı. Minibüsün devrilmesi ile ortalık savaş alanına döndü. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yerde acı içinde kıvranan yaralılara ilk müdahale kaza alanında yapıldı.

Metin, Furkan, Şeyma, Esra ve Büşra Y., Ayşe, Ensar, Taha ve Beyza Ç., Sebahat ve Rümeysa K. ile Cevahir B.’nin yaralandığı kazada yaralılar olay yerine gönderilen ambulanslarla Siverek, Mehmet Akif İnan ve Balıklıgöl Devlet hastanelerine kaldırıldı.

    Öte yandan Mersin’den yola çıktıkları öğrenilen yolcuların Mardin’de bir düğüne katılacakları öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar