Düğün ve cenaze konvoyundaki iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen kazada, düğün ve cenaze konvoyundaki iki aracın kafa kapaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Düğün ve cenaze konvoyundaki iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen kazada, düğün ve cenaze konvoyundaki iki aracın kafa kapaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde düğün konvoyu ile cenaze konvoyundaki araçların çarpışması sonucu 2’si ağır 8 kişi yaralandı. Yavuzeli ilçesine bağlı Yukarıyeni köyünden gelen düğün konvoyunda bulunan Serdar Kara yönetimindeki 07 BDP 22 plakalı otomobil, karşı istikametten, cenazeden gelen Ali Rıza Kara yönetimindeki 27 AJM 98 plakalı otomobil ile Yöreli köyü civarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada, düğüne giden Serdar, Ramazan, İlknur, Kadriye ve Mehmet Kara ve cenazeden gelen Ali Rıza, Güllü ve Hüseyin Engin Kara yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
CİHAN

Yorumlar