Düğün magandaları polise yakalandı

Kırıkkale’de yapılan çalışmalarda düğünlerde silah atan 6 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar için adli ve idari işlemler başlatıldı. Düğünlerde silah atmanın önüne geçmek için çalışmalara aralıksız devam edildiğini açıklayan...

Google Haberlere Abone ol
Düğün magandaları polise yakalandı

Kırıkkale’de yapılan çalışmalarda düğünlerde silah atan 6 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar için adli ve idari işlemler başlatıldı.

Düğünlerde silah atmanın önüne geçmek için çalışmalara aralıksız devam edildiğini açıklayan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, "İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz merkezinde yapılan düğünlerle ilgili yürütülmekte olan ‘Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın’ projesi kapsamında yapılan çalışmalara ek olarak, düğünlerde vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak üzere gerekli emniyet tedbirleri alındı. Düzenlenen düğün etkinlikleri ile ilgili yapılan çalışmalarda; Farklı düğünlerde halkın içerisinde silahla havaya ateş eden 6 şahıs, meydana gelebilecek can ve mal kaybı olmadan müdahale edilerek yakalandı. Şahısların üzerinden 5 adet kurusıkı tabanca, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatıldı." dedi.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalara devam edileceğini açıklayan Onar, teşkilat olarak düğün magandalarına göz açtırmayacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar