Düğün Konvoyundaki Kaza Yürekleri Burktu

Muş'ta gelin arabasının takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında gelinin hayatını kaybetmesi acıyı dağladı.

Google Haberlere Abone ol
Düğün Konvoyundaki Kaza Yürekleri Burktu

Muş'ta gelin arabasının takla atması sonucu meydana gelen kazada, 23 yaşındaki gelin Rezzan Yanılmaz hayatını kaybetti. Damat ile birlikte 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Hasköy ilçesine bağlı Üçdam köyü yakınlarında meydana geldi. Bingöl'ün Solhan ilçesinde babasının evinde yapılan ilk düğünün ardından Van'ın Erçiş ilçesine giden düğün konvoyu kaza yaptı. Damat Sadık Yıldız yönetimindeki 65 LB 464 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Habip Ulaşkın yönetimindeki 07 LBZ 74 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilde gelin Rezan Yanılmaz yolda öldü. Yaralanan damat Sadık Yıldız(27), Yunus Bayram(23), Semra Yıldız (25) ve Aynur Yıldız da (35) Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sürücü Habip Ulaşkın ise gözaltına alındı.

GELİN ARABASININ SÜSLERİ YÜREK DAĞLADI

Üzerinde 'Mutluyuz' notu bulunan gelin arabasındaki süsler yola savruldu. Gelinin ölümü iki aileyi de yasa boğdu. Rezan Yanılmaz'ın cesedi otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilmek üzere memleketi Solhan'a götürüldü.

Erciş'te öğretmen Sadık Yıldız ile aynı yerde bir bankada çalışan Rezan Yanılmaz'ın iki yıl önce tanıştıkları belirtildi. Çiftin ikinci düğünlerinin öğleden sonra Erciş'te yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar