Düğün konvoyunda kaza: 2 kişi yaralandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, Santral Garaj Mahallesi Gençosman Kavşağı'nda meydana geldi. Bir akrabalarının düğünü öncesi oluşturulan araç konvoyuna 16 CSG...

Google Haberlere Abone ol
Düğün konvoyunda kaza: 2 kişi yaralandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Santral Garaj Mahallesi Gençosman Kavşağı'nda meydana geldi. Bir akrabalarının düğünü öncesi oluşturulan araç konvoyuna 16 CSG 22 plakalı otomobiliyle katılan Ümit G. (23), arkadaşı Samet B. ile birlikte konvoya katıldı. İddiaya göre, Ümit G., şerit değiştirmek isterken direksiyon kontrolünü kaybetti. Ümit G.’ün kullandığı araç, önce Celil Aktaş idaresindeki 34 HAJ 92 plakalı otomobile ardından refüjdeki ağaca çarparak durdu.

Kazada hurda yığınına dönen otomobil içinde bulunan Samet B. sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Samet B. ve arkadaşı Ümit G. 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar