Duba üzerinde uyuyan 2 gençten biri öldü

İzmir'in Çeşme ilçesinde uyudukları dubanın denize sürüklenmesi sonucu kaybolan 2 gençten biri olan Serdar Yalçın'ın cenazesi Keşan ilçesinde toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Duba üzerinde uyuyan 2 gençten biri öldü
İzmir'in Çeşme ilçesinde, uyudukları dubanın denize sürüklenmesi sonucu kaybolan 2 gençten biri olan ve 15 Temmuz'da cesedi bulunan Serdar Yalçın (32), Keşan ilçesinde toprağa verildi.

Çeşme ilçesinde 8 Temmuz'da üzerinde uyudukları dubanın halatının kopup açık denize sürüklenmesiyle kaybolan 2 gençten Yalçın'ın cesedi Yunanistan'ın Sisam Adası'ndaki balıkçılar tarafından 15 Temmuz'da bulunmuştu. Yalçın'ın cenazesinin İzmir'de ailesine teslim edilmesinin ardından, ailenin isteği ile DNA testi işlemleri başlatılmıştı. Testin tamamlanması üzerine Yalçın'ın cenazesi Keşan'a getirildi.

Türkmen köyündeki baba ocağına getirilen Yalçın'ın cenazesi helallik alınmasının ardından köyün camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Yalçın'ın cenaze törenine ailesi, yakınları ve Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile köy halkı katıldı.

Diğer garson Çınar Gürses halen aranıyor.

Öte yandan, Yalçın ile beraber denizde kaybolan garson Çınar Gürses'in akıbeti hakkında henüz bir bilgi olmadığı ve arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çeşme'nin Alaçatı beldesinde garsonluk yaptıkları işletmedeki mesailerinin ardından, sahilde kıyıya bağlı dubalardan birinde uyuyakalan 2 garson, 8 Temmuz'da sabaha karşı şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle halatları kopan dubayla sürüklenerek denizde kaybolmuştu.

Gürses ile Yalçın'ın yakınları arama çalışmaları kapsamında hem Çeşme'de hem de Sisam ve Sakız adalarında kayıp ilanları dağıtmıştı.

Yorumlar