Duatepe Devlet Hastanesi'nin tomografi ünitesi yenilendi

Polatlı'da Duatepe Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan tomografi ünitesi yenilendi. Daha önce özel bir şirket bünyesinde hizmet veren tomografi bölümü, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan yeni cihaz düzenlenen törenle hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Duatepe Devlet Hastanesi'nin tomografi ünitesi yenilendi

Polatlı'da Duatepe Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan tomografi ünitesi yenilendi.

Daha önce özel bir şirket bünyesinde hizmet veren tomografi bölümü, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan yeni cihaz düzenlenen törenle hizmete girdi. 16 detektörlü, tüm vücut tomografisi çekebilen cihaz hasta nakillerinin önüne geçecek. Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan, Radyoloji ünitesini de yenilediklerini söyledi. Arslan, "Hastalarımızın Ankara’ya göndermemek, Ankara’ya gönderip de orada zaman kaybı olmasın diye. Yakında MR cihazımızda gelecek. Bütün radyoloji ünitesini komple yenileyeceğiz." dedi.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, hastaneye alınan yeni cihazların vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi. Bilgin, önümüzdeki yıl yeni bölge hastanenin açılması ile birlikte Polatlı’nın tam teşekküllü bir hastaneye kavuşacağını belirtti. Bilgin ayrıca, inşallah bu cihazlara fazla ihtiyaç duyulmamasını, ama duyulduğunda da burada hazır bulunmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi. Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan ve beraberindekilerin tomografi ünitesinin açılışını yaparak, üniteyi gezdi.

CİHAN

Yorumlar