DSP Konak adayı Tartan: Hizmet isteniyorsa deneyimli tek aday benim

Siyasetin hizmetin önüne geçtiğini, herkesin yapay tehditlerle halkı korkuttuğunu, antidemokratik yöntemlerin kullanıldığını söyleyen Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Biraz hizmet konuşalım, biraz kentin geleceğini konuşalım.

Google Haberlere Abone ol
DSP Konak adayı Tartan: Hizmet isteniyorsa deneyimli tek aday benim

Siyasetin hizmetin önüne geçtiğini, herkesin yapay tehditlerle halkı korkuttuğunu, antidemokratik yöntemlerin kullanıldığını söyleyen Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Biraz hizmet konuşalım, biraz kentin geleceğini konuşalım. Bunlar yok. İzmir’e yazık oluyor. Halkıma güveniyorum. Konak’ta aday olan isimler içinde deneyimli tek aday benim. Kentin sorunlarını ve çözümünü bilen tek aday benim. 'Kavga değil, sevgi' diyen tek aday benim. Yaptıklarım, yapacaklarımın da teminatı. Hizmetin adresi benim." şeklinde konuştu.

Beş yıl boyunca önemli hizmetler yaptığına değinen Başkan Tartan, üç defa yılın en başarılı belediye başkanı seçildiğini hatırlattı. Türkiye’ye ilk defa başarılı bir restorasyon projesiyle Avrupa Mimarlık Ödülü'nü getirdiğini ve şehir dönüşümü yaptığını ifade eden Tartan, şöyle konuştu: “Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir’in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde. Bu, gelecek beş yıllık dönemde üç kat artacak. Ekonomik yerel yönetim anlayışımla çocuklarımızın bu kentte kalması için yeni iş alanları yaratıyorum. Uluslararası organizasyonlar, etkinlikler kent kimliğinin de gelişimi anlamında önemli projeler. Sosyal projelerde öncüyüz. İyi günde de, kötü günde de halkın yanındayız. Can dostlara kucak açtık. Semt merkezleriyle kadınımızın hep yanında olduk. Kültür ve sanatta öncüyüz. Spor okulları kurdum. Şehir kültür turları, yazları deniz kamplara yaptım. Çok çalıştım. Birçok yeniliğe imza attım. Hepsinden önemlis, halkımı hep sevdim ve önemsedim. Onlara yârenlik ettim."

Seçim döneminde CHP’nin bütün kurallarına uyduğunu ve, “2 Eylül’de aday ol.” dediklerinde, aday olduğunu belirten Hakan Tartan, "Ankete bakacağız dediler. Konak’ta halka rağmen dikkate alınmadım.” dedi. Süreçte toto oynandığını söyleyen Tartan, şunları kaydetti: "Sabah biri atandı, akşam değişti. Konak adayı Karşıyaka’ya gitti, Karşıyaka adayı Konak’a geldi. Hani bunların projeleri? Bunlar nerede oturuyor? Konak’la ilgili ne yapacaklar? Konak halkını bölen kim? Ben beş yılda çok işler yaptım, sırada daha özelleri var. Kentsel dönüşüm, modern parklar, uluslararası etkinlikler, fuarlar, spor kompleksleri, yeni otopark alanları." CİHAN

Yorumlar