DSP ilçe yönetimi istifa ederek CHP’ye katıldı

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldıray Arıkan ile belediye başkan adayları Karaisalı ilçesini gezdi.

Google Haberlere Abone ol
DSP ilçe yönetimi istifa ederek CHP’ye katıldı

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldıray Arıkan ile belediye başkan adayları Karaisalı ilçesini gezdi. Demokratik Sol Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan ilçe yönetimin rozetlerini takan Başkan Arıkan, “Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Partimiz bu katılımlarla hem Karaisalı da hem Adana’da güçlenerek büyüyor.” dedi.

Yıldıray Arıkan, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç, Seyhan ve Çukurova belediye başkan adayları Zeydan Karalar ile Soner Çetin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Karaisalı’ya gitti. CHP Karaisalı Belediye başkan adayı İlhan Şahin’in seçim bürosunun açılışına katılan Yıldıray Arıkan, ilçenin bir çok sorunu olduğunu ve belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade etti.

Arıkan, “Karaisalı’nın ve köylerinin çok ciddi bir şekilde su ve yol sorunu var. Biz bu sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. Başkan adayı İlhan Şahin ile bu sorunlarınızın hepsini birlikte çözeceğiz. Karaisalı’nın yarım kalan otel inşaatını da çok kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bize inanın ve güvenin.” diye konuştu.

Öte yandan Demokratik Sol Parti’nin 17 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Sami Aktaş ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili istifa ederek CHP’ye katıldı. Katılım töreninde ilçe başkanının rozetini takan Başkan Yıldıray Arıkan, “Bize inanan ve bize güvenen halkımızın partimize katlımı devam ediyor. Karaisalı’da gerçekleşen bu katılım hem belediye başkan adayımıza hem CHP’ye büyük bir güç katmıştır.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar