DSP Bayraklı adayı Aslan: İzmir'in 12 ilçesinde şerefimle attığım imzam var

Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Beğenseler de beğenmeseler de İzmir’in 12 ilçesinde namusumla, şerefimle, haysiyetimle attığım imzam var.

Google Haberlere Abone ol
DSP Bayraklı adayı Aslan: İzmir'in 12 ilçesinde şerefimle attığım imzam var

Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Beğenseler de beğenmeseler de İzmir’in 12 ilçesinde namusumla, şerefimle, haysiyetimle attığım imzam var. Bizi birilerinin finanse ettiğini söylüyorlar. Bu tümüyle gerçek dışıdır. Benim çalışmalarım ve yanımdaki arkadaşlarımın çalışmaları tümüyle gönüllülük esasına dayanmaktadır. Bunun dışındaki her türlü değerlendirme, dedikodu, yakıştırma ve iftira özel maksatlıdır ve doğru değildir. Biz bu çalışmalarımızla demokrasiye, ahlâka, dürüstlüğe ve ilkeliliğe dayanan yeni ve sağlıklı bir yol açıyoruz.” dedi.

Aslan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinin yanısıra hem Osmangazi hem de Manavkuyu merkez seçim ofislerini açtı. Aslan’a destek veren seçim ofisinin kurdelesini birlikte kesen DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Hüseyin Aslan sadece İzmir’de değil, Türkiye’de bir markadır. Hüseyin Aslan Bayraklı’ya seçilecek ve inanıyorum ki özgün projeleriyle, geçmişte elde ettiği tecrübeleriyle Bayraklı’yı markalaştıracak ve sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin ilgi odağı haline getirecektir.” şeklinde konuştu.

DSP adayı Aslan ise seçim çalışmalarına 20 gün önce başladığını, buna rağmen çok büyük yol katettiklerini belirterek, “Bayraklı’da 20 gün, İzmir'de ise 30 yıldır siyaset yapıyorum. Bu kentin 12 ilçesinde imzam var. Vicdanıyla bakabilen herkes bunu görür. Namusumla, şerefimle, haysiyetimle attığım imzalardır bunlar. Bunu herkes çok iyi bilir. Bugüne kadar kimseyi aldatmadım, kimseyi yarı yolda bırakmadım, kimseye yalan söylemedim, kimsenin hakkını, hukukunu başkasına peşkeş çektirmedim. O yüzden bugün burada karşınızdayım. Şayet ben bu süreç içerisinde en ufak bir hata yapsaydım, en ufak bir yanlışım olsaydı, en ufak bir eksiğim olsaydı beni topa tutarlardı. Herhangi bir kooperatif ortağının hakkını koruyamasaydım ya da yanlış yapsaydım bunun hesabını benden sorarlardı.” dedi. CİHAN

Yorumlar