DSP Bayraklı adayı Aslan ekibini tanıttı

İzmir'de DSP Bayraklı Belediye başkan adayı olan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Bizim kitabımızda insanların ekmeğiyle oynamak yoktur.

Google Haberlere Abone ol
DSP Bayraklı adayı Aslan ekibini tanıttı

İzmir'de DSP Bayraklı Belediye başkan adayı olan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Bizim kitabımızda insanların ekmeğiyle oynamak yoktur. Emeğin değerini benden daha iyi kimse bilemez.” dedi. Meclis üyelerinin tanıtımında konuşan Aslan, Bayraklı’nın bütün sıkıntılarını sorunlarını yakından bildiğini söyleyerek, “Kentsel dönüşüm benim işim. Bayraklı önce İzmir’in, sonra Türkiye’nin marka ilçesi olacak.” ifadelerini kullandı.

Aslan, belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Seçimden başarıyla çıkmaları halinde belediyeyi kimlerin yöneteceğini, kimlerin görev alacağını Bayraklı halkının en iyi şekilde bilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Başka partiler, her bir meclis üyesini neredeyse bir yılı aşkın sürede belirlerken ve bunda da türlü yanlışlara imza atmışken biz sadece bir hafta içerisinde kadromuzu belirleyip yola koyulduk. Tüm arkadaşlarım, kendi ihtisas alanında başarılı çalışmalara imza atmış değerli kişiler. Bayraklı halkını tanıyan, bilen, onlardan biri olan, sorunları, sıkıntıları birebir yaşayan, çözümler konusunda da öngörüleri olan arkadaşlarımız hepsi.” şeklinde konuştu.

Özellikle şehir dönüşümünde Bayraklı halkının ciddi bir kaygı içinde olduğunu belirten DSP adayı Aslan, “Söz veriyorum, Bayraklı halkı kentsel dönüşümde zerre kadar mağdur edilmeyecek. İzmir’in 12 ilçesine bakın, her projemiz mükemmel bir kentsel dönüşüm projesidir. Benim dönüşümde üç ana ilkem var; yerinde olacak, borçlandırmasız olacak, plan dahilinde olacak. Bayraklı halkı çağdaş, modern, sağlıklı yuvaları hakediyor ve bunu yapacak kişi de benim. Geçmişim, eserlerim bunun kanıtıdır.” dedi. CİHAN

Yorumlar