DSP adayı Başkan Tartan: Tek amacım Konak'a hizmet etmek

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, Karataş semtindeki seçim ofisi açılışının ardından semt halkı ve esnafla biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
DSP adayı Başkan Tartan: Tek amacım Konak'a hizmet etmek

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, Karataş semtindeki seçim ofisi açılışının ardından semt halkı ve esnafla biraraya geldi. Seçim ofisi açılışında konuşan Tartan, “Oyların bölünmesi meselesinin bir şehir efsanesi olduğu ortaya çıktı. Kimin kimi böldüğü ortada. Bizim pankartlarımıza, posterlerimize bile tahammül edemeyen bir anlayışla karşı karşıyayız ama bizler şiddetin değil, sevginin dilini kullanacağız.” dedi.

Konak’ta şehir dönüşümü zamanının geldiğini, bu konuda altyapıyı hazırladıklarını belirten Başkan Tartan, "Kaybedecek zamanımız yok. Kent büyüyor, gelişiyor, sorunlar da artıyor. Ben çözümlerle 31 Mart sabahından itibaren yine 24 saat halkımın hizmetindeyim. Unutulmamalı ki bürokrasiyi anlamak iki yıl alıyor. Oysa kentimizin gelişime, çocuklarımızın istihdama ihtiyacı var. Zaman kaybetmeyelim, işe kaldığımız yerden devam edelim. Halkım hepsinin farkında." şeklinde konuştu.

'BEN BİRLEŞTİREN ADAYIM'

İzmir'in Konak ilçesinde beş yıl boyunca kalıcı hizmetlere imza attıklarını söyleyen Hakan Tartan, "Ölümü gösterip 'Sıtma iyi' diyorlar. 'Odunu koysak kazanırız, proje önemli değil.' diyorlar. Bölenden söz ediliyor. Ben halkımın hizmetindeyim. Anketlerde yüzde 65 oy desteği görülüyor. O zaman karşıma çıkardıkları aday beni bölecek. Farketmez, bölse bölse 10-15 puan böler. Yine yüzde 50’nin üzerinde oy alırım. Hakan Tartan’ı tanıyanlar bilir, ben bölmem, birleştiririm; sevgide, dostlukta, barışta, kültür ve sanatta." dedi.

Projelerin ve şehrin geleceğinin gündeme gelmediğini öne süren DSP adayı Tartan, "Herkes siyaset yapıyor. Benim derdim kentime hizmet. Konak’ın sorunları var. Gecemi gündüzüme katarak hizmet vermek istiyorum. Halkımız da gelecek kuşaklar da hizmet istiyor. Ben hizmet için varım. Birileri boşa konuşsun, ben Konak’ın ve İzmir’in önünü açan ekonomik yerel yönetim modelimle konuşuyorum. Sağlık turizminin başkenti, kentsel dönüşümde öncü, uluslararası kongreler merkezi, istihdamı sürekli artan bir Konak ve İzmir." diye konuştu. İzmir’in sadece siyaset ve gerginliği konuştuğunu, bundan rahatsız olduğunu dile getiren Tartan, "Proje değil, sadece siyaset konuşuluyor. 30 Mart yerel seçim. Kentli hizmet bekliyor, oysa herkes siyaset konuşuyor. Hani projeler? Hani hedefler? Yazık oluyor." dedi. CİHAN

Yorumlar