Dr. Lud, İP'ten belediye başkanı aday adayı oldu

Eski İşçi Partisi(İP) Manavgat İlçe Başkanı Dr. Nalan Lud, Manavgat Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Dr. Lud, İP'ten belediye başkanı aday adayı oldu

Eski İşçi Partisi(İP) Manavgat İlçe Başkanı Dr. Nalan Lud, Manavgat Belediye Başkanı aday adayı oldu. İç Hastalıkları Uz. Dr. Nalan Lut, aday adaylığı başvurusunu İP Manavgat İlçe Başkanı Ali Yükser'e teslim etti. Parti binasında basın açıklaması yapan Dr. Lud, seçilmesi halinde Manavgat Belediyesi'ni halkı yönetime katarak halkçı bir anlayışla yöneteceğini söyledi.

Uzun yıllar Almanya'da iç hastalıkları uzmanı olarak çalıştığını ve iyi derecede İngilizce, Almanca ve Fransızca bildiğini hatırlatan Dr Lud, partisi aday göstermesi ve 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde sandıkta halktan da yetki alması halinde Manavgat'ı her alanda söz sahibi yapacağını iddia etti.

Manavgat'ın sorunlarını çözüm reçetelerinin hazır olduğunu anlatan Lud, "Kazanmam halinde Manavgat Belediyesi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Halkımızın yönetime katılmasını sağlayacağız. Başkanlığım döneminde halkımızın ve ulusumuzun zararına hiç bir iş yapılmayacak. Her yapacağımız hizmeti halkımıza danışarak yapacağız. Çalışmalarımızı uzman bir ekiple yapacağız. Ülkemizde halkçı belediyeciliğe en güzel örneklerinden biri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'dir. Örnek alınacak çok sayıda başarılı çalışmaları var." ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar