DP'li başkan Ziya Yoldaş: Hizmet Hareketi'ne dil uzatanın dilini keseriz

Demokrat Parti (DP) Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, "Ablalara, ağabeylere, Hizmet Hareketi'ne dil uzatanın dilini keseriz.

Google Haberlere Abone ol
DP'li başkan Ziya Yoldaş: Hizmet Hareketi'ne dil uzatanın dilini keseriz

Demokrat Parti (DP) Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, "Ablalara, ağabeylere, Hizmet Hareketi'ne dil uzatanın dilini keseriz." dedi.

Bitlis Mutki durağında partisinin seçim mitinginde konuşan DP Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, "Allah yolunda hizmet yapan, dinimizi, dilimizi, Peygamberimizi öğreten ablalara ağabeylere etmedikleri iftira kalmadı. Adını duymadığımız ülkelerde bayrağımızı dalgalandıran dinimizi, Peygamberimizi anlatan, öğreten o ablalara, o ağabeylere uzanan dilleri muhakkak keseceğiz." şeklinde konuştu.

Yoldaş şöyle devam etti: "Maalesef günümüzde hırsızı yakalamak, hırsızı yargılamak suç oldu. Hırsızları yakalayan polislerimin onurlarını kırdılar. Ordan oraya sürdüler ama biz, o polis kardeşlerimizi, müdür kardeşlerimizi, savcı kardeşlerimizi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak asla sahipsiz bırakmayacağız. Biliyorsunuz sanki AK Parti karşısında bir Hizmet Hareketi'nin partisini almış, onun üzerinden siyaset yapıyorlar. Ya, karşınızdaki rakip cemaat değil Demokrat Parti ve Demoktrat Parti adayı Nihat Ceylan'dır. Onunla mücadele edin. Allah yolunda hizmet yapan, dinimizi, dilimizi, Peygamberimizi öğreten ablalara, ağabeylere dokunmayın. Adını duymadığımız ülkelerde bayrağımızı dalgalandıran dinimizi, Peygamberimizi anlatan, öğreten o ablalara, o ağabeylere uzanan dilleri muhakkak keseceğiz."

DP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nihat Ceylan ise "AK Parti hükümeti sizleri hep kandırdı, hala da kandırmaya devam ediyor. Ama artık uyandık, bunlara kanmayacağız. Dinimizi, kutsal değerlerimizi kullanıp bizi kandırıyorlar. Artık kanmayacağız, kandırılmayacağız. AK Parti bir yerlere geldikten sonra bunlar siyaseti pasta olarak gördükleri için çullandılar AK Parti'ye. Bunların meselesi memleket meselesi değil, bunların meselesi hizmet meselesi değil, bunlar cepleri nasıl dolduracaklar meselesidir. Nasıl valizle gelmişlerse valizle gidecekler. Bunların Bitlis'te bir dikili ağacı yoktur. Bir tane akrabası yoktur. Biz, burda doğduk, burda büyüdük, burda öleceğiz. Bizim paramız yok, İstanbul Zincirlikuyu'da 400 milyar lira arsa alacak kadar paramız yok. Ey AK Parti! Siz ne yaptınız bu bölgeye, ne yaptınız bu memlekete? Tekel fabrikasını kapattın, Best sigara fabrikasını kapattın, tarımı kapattın, hayvancılığı yok ettin. Herkesi asgari ücrete talim ettin. Elli kere el öptürüyorsunuz. Sonra asgari ücretle alıyorsunuz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar