DP’den Saadet Partisi’ne katılım

Demokrat Parti’den (DP), istifa eden parti üyeleri, Saadet Partisi Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ederek desteklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol
DP’den Saadet Partisi’ne katılım

Demokrat Parti’den (DP), istifa eden parti üyeleri, Saadet Partisi Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ederek desteklerini iletti. Saadet Partili Yılmaz, Kırıkkale’de bölgecilik hastalığını bitireceklerini ve bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını söyledi. Herkesin Kırıkkaleli olduğunu belirten Yılmaz, “Kırıkkale için çalışacağız.” dedi.

Demokrat Parti’den istifa eden parti üyeleri, Saadet Partisi Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ederek desteklerini iletti. DP üyelerinden Ahmet Bedir, Yılmaz’a her zaman destek olduklarını ve bu seçimde de destek vereceklerini söyledi. Yılmaz’ın Kırıkkale için bir şans olduğunu belirten Bedir, bunu 30 Mart’ta herkesin göreceğini ifade etti. Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise Kırıkkale’de bölgecilik hastalığını yok edeceklerini bildirdi.

İnanmanın başarmanın yarısı olduğunu belirten Yılmaz, "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak seçimi kazanacağız. Bu dava zaferle net ilenecek. Ve belediye burçlarına bayrağımızı dikeceğiz." diye konuştu.

"Halka hizmet, Hakka hizmet" anlayışıyla yola çıktıklarını bildiren Yılmaz, vatandaşların kendisine ilettiği talep, istek ve projeleri değerlendireceklerini ve herkesin başkanı olacağını ifade etti.
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini söyledi. CİHAN

Yorumlar