DP Samsun İl Başkanı Demirdağ: Hırsızlara prim vermeyin

Demokrat Parti (DP) Samsun İl Başkanı Erdem Demirdağ, "Türk milleti hırsızlığın ve yolsuzluğun temsilcisi olmuş siyasete mutlaka dur diyecektir.

Google Haberlere Abone ol
DP Samsun İl Başkanı Demirdağ: Hırsızlara prim vermeyin

Demokrat Parti (DP) Samsun İl Başkanı Erdem Demirdağ, "Türk milleti hırsızlığın ve yolsuzluğun temsilcisi olmuş siyasete mutlaka dur diyecektir. Vatandaşlara tavsiyem hırsızlığın ve yolsuzluğun buradaki uzantılarına prim vermesinler ve itibar etmesinler." dedi.

DP Samsun İl Başkanı Erdem Demirdağ, 2 Şubat günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan DP Genel Merkezi Kongresi öncesi parti binasında yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan DP Samsun İl Başkanı Demirdağ, terörün son dönemde tırmanışa geçtiğini belirterek, "Türkiye'de, Güneydoğu'da PKK terörüne teslim edildiği, devlet memurlarının bile görevini yapamaz durumu geldiği ortamda, artık batıda İstanbul gibi bir şehirde, terörün siyasi temsilcilerini hedef alacak düzeyde azdığını üzülerek görmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde seçim bürosu önünde kalleş pusu neticesinde hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu, Türk milletine yapılan ilk saldırı değildir. Son saldırı da olmayacaktır. Ümit ediyoruz ki failleri bulunup ve hesabı sorulacaktır." diye konuştu.

AK Parti iktidarının Türkiye'yi teröre teslim ettiğini öne süren DP Samsun İl Başkanı Erdem Demirdağ, şunları kaydetti: "Burada asıl sorumlu Türkiye'yi teröre teslim eden AK Parti'nin kendisidir. Tabi ki ayakkabı kutusuna sığmayan milyon dolarları, parayı nasıl çalacaklarını şaşırdıkları yerde, yatak odasına 7 tane kasayı sığdırdıkları yerde elbette vatandaşın güvenliğini düşünecek halleri yok. Onlar kendi çocuklarının yargı karşısındaki güvenliğini düşünmek için 100 tane savcı ile hakimi sürgün etmeyi, 5 bin tane polisi yerinden etmeyi kıyıma uğratmayı tercih edecektir. İktidar partisinin siyaseten kıyıma uğrayacakları gün çok yakında kapıdadır. Türk milleti, hırsızlığın ve yolsuzluğun temsilcisi olmuş siyasete mutlaka 'dur' diyecektir. Vatandaşlara tavsiyem, hırsızlığın ve yolsuzluğun buradaki uzantılarına prim vermesinler ve itibar etmesinler."
CİHAN

Yorumlar