DP Genel Başkanı Mudanya’da

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Mudanya ilçesindeki seçim bürosunun açılışını da gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
DP Genel Başkanı Mudanya’da

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Mudanya ilçesindeki seçim bürosunun açılışını da gerçekleştirdi. DP Mudanya Belediye başkan adayı Erkan Can’ın 12 Eylül Caddesi’ndeki seçim bürosunun açılışına DP İl Başkanı Üstün Tunalıgil’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

SIĞINACAĞIMIZ YER MİLLETİMİZDİR

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin birçok meselesini kantarda tartmaya çalıştığı bir dönemde yerel seçimlerin gerçekleşeceğini ifade ederek, “Bizim sığınacağımız, gideceğimiz, meramımızı, derdimizi anlatacağımız, deva arayacağımız yer milletimizdir. Bunlara rağmen bayrağımızı en zirveye çıkarmaya çalışan dava arkadaşlarıma ben müteşekkirim” dedi. Uysal, milletin hükümete sandıkta cevap vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

DP BAYRAĞINI DALGALANDIRIYORUZ

DP Genel Başkan Gültekin Uysal’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Mudanya Belediye başkan adayı Erkan Can da, Demokrat Parti’nin bayrağını gittikleri her köyde insanların en yukarıya çıkardığını kaydetti. İnsanların Mudanya’da genç dinamik bir başkanla yola çıkıp yürümeyi istediğini belirten Can, “30 Mart’ta DP bayrağını en üst seviyede dalgalandıracağız” dedi. Açılış ardından partililer de sohbet eden Genel Başkan Gültekin Uysal, ilçeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar