DP, Bitlis Belediye başkan adaylarını kuruluş yıldönümünde açıkladı

Demokrat Parti (DP) Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, Bitlis Belediye başkan adaylarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
DP, Bitlis Belediye başkan adaylarını kuruluş yıldönümünde açıkladı

Demokrat Parti (DP) Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, Bitlis Belediye başkan adaylarını açıkladı.
DP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında belediye başkan adaylarını açıklayan İl Başkanı Yoldaş, başkan adaylarını DP’nin kuruluş 68. Kuruluş yıl dönümünde açıklamayı uygun gördüklerini belirtti.

İl Başkanlığı'nda parti yönetim kurulu ve parti üyeleriyle yaptığı toplantıdan sonra basına açıklamalarda bulunan Yoldaş, "Bugün, bizim için önemli bir gündür. 7 Ocak 1946 tarihinde, demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes ve arkadaşları tarafından; çilekeş Anadolu insanının ezilmişliğine son vermek, adaleti sağlamak ve Anadolu’ya yaymak için Demokrat Parti kurulmuştur. Bugün 7 Ocak 2014. Demokrat Parti’nin kuruluşunun, yani demokrasi meşalesinin yakılmasının 68. yıldönümüdür. Bu vesile ile başta merhum Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ve Turgut Özal olmak üzere bütün demokrasi şehitlerine, nice isimsiz şehitlerimize, bu dava uğruna mücadele etmiş ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuş bütün isimsiz kahramanlarımıza Cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz. Ayrıca bu davamıza emeği geçmiş, hayatta olan bütün beyefendi ve hanımefendi arkadaşlarımıza da minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, destek ve hayır dualarını bizlerden esirgememelerini diliyoruz." dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından Başkan Yoldaş, DP Bitlis Belediye Başkan Adayının Nihat Ceylan, Güroymak Günkırı Belde Belediye Başkan Adayının İlhan Çetinsoy, Güroymak Gölbaşı Belde Belediye Başkan Adayının ise Şerif Çelik olduğunu açıkladı. Geriye kalan ilçe ve belde adaylarının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.





CİHAN

Yorumlar