DP adayı istifa edip ekibiyle MHP’ye katıldı

Demokrat Parti (DP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet İspir, partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı.

Google Haberlere Abone ol
DP adayı istifa edip ekibiyle MHP’ye katıldı

Demokrat Parti (DP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet İspir, partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı. İspir ve beraberindeki 5 bin 130 kişi, yerel seçimlerde MHP adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci’yi destekleyecek.

MHP Merkez Seçim Bürosu'nda düzenlenen rozet takma töreninde istifa gerekçesini açıklayan Ahmet İspir, “MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Devletin gücünü kullanarak seçim kazanmak isteyenlere karşı, milletin gücünün birleştirmesi gerektiğine inanıyorum. Birleşme adresi MHP çatısı altında Prof. Dr. Tahir Akgemci’ye destek verme kararım beni destekleyen çevre ve sevenlerimin de ortak karardır.” dedi.

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci'de, verdikleri destekten dolayı İspir ve ekibine teşekkür etti. 30 Mart’ın Kahramanmaraş için dönüm noktası olduğuna işaret eden Akgemci: “Bu birleşme de zafere giden yolun belirtisidir. Aynı düşünceyi savunanların, güç birliği yaparak, yol arkadaşlığı yapmaları kadar güzel bir şey yoktur. Ahmet İspir ve ekibiyle omuz omuza çalışacağız. Bizimle yol arkadaşlığı edecekler ve Kahramanmaraş'ımıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Daha da güçlendik. Bu güç birliğinin hayırlara vesile olmasını diliyor ve partimize hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Mesut Dedeoğlu’da, İspir ve ekibinin MHP’ye güç katacağını belirtti.

Konuşmaların ardından, Ahmet İspir ve ekibine Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı tarafından parti rozetleri takıldı.
CİHAN

Yorumlar