Dövdükten sonra uçuruma attılar

Adana’nın Kozan ilçesinde Ali Yavuz Yüce(37), kimliği belirlenemeyen birkaç kişi tarafından darp edildikten sonra otomobili ile uçuruma atıldı. Şahıs, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Dövdükten sonra uçuruma attılar

Adana’nın Kozan ilçesinde Ali Yavuz Yüce(37), kimliği belirlenemeyen birkaç kişi tarafından darp edildikten sonra otomobili ile uçuruma atıldı. Şahıs, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Ergenuşağı Mahallesi'nde bir kişi, önce ölesiye dövüldü, sonra da otomobili ile uçurumdan aşağı atıldı. İddiaya göre, Ergenuşağı Mahallesi'nde Ali Yavuz Yüce(37), daha önceden husumetleri bulunan kişilerle Bereket Barajı civarında karşılaştı. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, dört kişi oldukları belirtilen şahıslar tarafından önce ölesiye dövülen Ali Yavuz Yüce, daha sonra olay yerine gittiği 01 NN 936 plakalı otomobili ile uçuruma yuvarlanarak, kaza süsü verilmek istendi.

Çevredeki vatandaşların yardımı ile uçurumdan çıkartılan Ali Yavuz Yüce ambulansa kondu. Kozan Devlet Hastanesi'ne getirilen Yüce’nin yolda hayatının kaybettiği öğrenildi. Olayı duyup hastaneye gelen Ali Yavuz Yüce’nin eşi Gülcan, kızı Merve ve oğlu Doğukan sinir krizleri geçirdi. Kızı Merve bağırarak, "O katileri ben biliyorum. O katiller barajda çalışan güvenlikçiler." iddiasında bulundu.

Cenaze, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri olay yeri yakınlarında bulunan bir baraj inşaatının güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceleme sonucunda, olayın olduğu yere doğru koşarak giden 3 -4 güvenlik görevlisinin olduğu belirlendi. Bu güvenlik görevlilerinin ifadeleri alınmak üzere Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü öğrenildi. CİHAN

Yorumlar