Döşemealtı kapalı pazar yeri yeniden aydınlatıldı, tasarruf yüzde 65

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde en büyük kapalı pazar yeri yeniden aydınlatıldı. Yeni sistemle pazaryerinin yüzde 50'ye yakın daha fazla aydınlatıldığı ve yüzde 65'e varan enerji tasarrufu yapıldığı belirtildi.       &

Google Haberlere Abone ol
Döşemealtı kapalı pazar yeri yeniden aydınlatıldı, tasarruf yüzde 65

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde en büyük kapalı pazar yeri yeniden aydınlatıldı. Yeni sistemle pazaryerinin yüzde 50'ye yakın daha fazla aydınlatıldığı ve yüzde 65'e varan enerji tasarrufu yapıldığı belirtildi.

    

    Konuyla ilgili açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, pazaryeri gibi diğer sorunların ele alındığını ve ilgili birimlerin çalışma yaptığını belirterek "Öncelikle pazarcı esnafımızın önemli bir mağduriyetinin giderilmiş olmasından dolayı mutluyum. Amacımız halkımızın memnuniyetini, mutluluğunu ve refahını en üst noktalara taşımak. Pazaryerinde olduğu gibi diğer noktalarda da yaşanan sorunların çözümü için ekip arkadaşlarımla çalışma halinde olduğumuzu ve hiçbir konuyu gözardı etmeden ilgilendiğimizi bildirmek isterim." diye konuştu.

    

    Son değişiklikle daha önce 48 projektör ile aydınlatılan pazaryerinde florasan sistemine geçildi ve pazaryerinin tamamına 145 florasan montajı yapıldı. Eskiyen ve yetersiz kalan kablolar yenileriyle değiştirildi.

CİHAN

Yorumlar