Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy'dan Alparslan Türkeş mesajı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 17.

Google Haberlere Abone ol
Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy'dan Alparslan Türkeş mesajı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 17. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli siyaset ve devlet adamlarından birisi olan Başbuğ Alparslan Türkeş’in bugünkü gibi Türkiye’nin bütünlüğü tehlikedeyken ağır buhranlara boğuştuğu bir dönemde bir umut olarak ortaya çıktığını belirten Toksoy, Başbuğ’un muhteşem eserlere damgasını vurmuş gerçek bir dava adamı olduğunu ifade etti.

Toksoy mesajında şu ifadelere yer verdi: “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatan ve millet hizmetine adamış, ülkenin milli birliği ve bütünlüğü için bu uğurda hiçbir fedakârlıktan da kaçınmamıştır. Hayatını ülkesine ve milletine adanmışlığın çok önemli ve güzel örneklerini ortaya koymuş olması, Başbuğumuzun siyasi kişiliğinin en kısa ve özlü ifadesidir. Bu vesile ile Başbuğ’umuz merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 17. yıldönümü vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Türk-İslâm âlemine, Türk milliyetçilerine ve Ülkücü Hareket’e baş sağlığı diliyorum. Merhum liderimizin ruhu şad mekânı cennet olsun.”
CİHAN

Yorumlar