Dört ilin daha Emniyet Müdürü değişti

17 Aralık sürecinden sonra özellikle Emniyet’te başlayan görev ve yer değişikliği süreci devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Dört ilin daha Emniyet Müdürü değişti

17 Aralık sürecinden sonra özellikle Emniyet’te başlayan görev ve yer değişikliği süreci devam ediyor. Resmi Gazete’de bugün yayınlanan Atama Kararları’na göre 4 ilin Emniyet Müdürü daha değişti. Kararlara göre Giresun, Muğla, Sivas ve Van ili Emniyet Müdürleri'nin yerine başka isimler atandı.

Yapılan atamalara göre; Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ın yerine Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın yerine Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’ın yerine Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan, Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul’un yerine Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan getirildi.

4 BAKANLIK'TA DA YENİ ATAMALAR YAPILDI

Resmi Gazete’de Emniyet’teki atamaların yanı sıra Ekonomi, Gençlik ve Spor, Maliye ile Millî Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları da yer aldı. Buna göre Ekonomi Bakanlığında açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği'ne Harun Çelik getirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek göstergeli Müsteşar Yardımcılığına, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürü Kamuran Özden atandı.

EN FAZLA ATAMA MALİYE BAKANLIĞI'NDA

Maliye Bakanlığı’nda ise açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Gelir İdaresi Daire Başkanlığı'na, Gelir İdaresi Grup Başkanı İmral Duran, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Gelir İdaresi Daire Başkanlığı'na, Gelir İdaresi Grup Başkanı Zekeriya Kaya, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Gelir İdaresi Daire Başkanlığı'na Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Gelir İdaresi Daire Başkanlığı'na Gelir İdaresi Grup Başkanı İdris Şenyurt, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Muammer Çolak atandı.

Son olarak da Milli Eğitim Bakanlığı’nda açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Ömer İlhan Güneş getirildi.
CİHAN

Yorumlar