Dördüncü kez seçilen Bozbey, personeliyle kucaklaştı

Dördüncü kez aynı göreve seçilen Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni döneme personeliyle kucaklaşarak başladı.

Google Haberlere Abone ol
Dördüncü kez seçilen Bozbey, personeliyle kucaklaştı

Dördüncü kez aynı göreve seçilen Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni döneme personeliyle kucaklaşarak başladı. Türkiye’de en uzun dönem görev yapan yerel yöneticiler arasına giren Bozbey, yeni döneminin ilk gününde Nilüfer Belediyesi personeliyle kucaklaştı.

Nilüfer Belediyesi çalışanları Başkan Bozbey ile yeni meclis üyelerini alkışlarla karşıladı. Nilüfer Belediyesi Ritm Grubu da karşılamaya vurmalı çalgılarıyla renk kattı.

Başkan Bozbey’e tüm çalışanlar adına çiçek takdim edilerek, seçimde gösterdiği başarıdan dolayı kutlandı. Bu sırada bazı personel gözyaşlarına hakim olamadı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de tebrikleri kabul ederek, personel ile ayrı ayrı kucaklaştı.


Bozbey personele hitaben yaptığı konuşmada, emeklerinden dolayı bütün çalışanlara teşekkür ederek, “Örnek ve Lider Kent” olarak bundan sonraki hedefin dünyada örnek olacak bir yerel yönetim olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni meclis üyeleri ve Nilüfer Belediyesi çalışanları daha sonra yeni dönemin ilk günü için “Dört çarpı dört, 7-24 saat hizmet” diyerek pasta kesti.
CİHAN

Yorumlar