Donan mazot tankını ateşle çözmeye kalktılar: 1 ölü, 4 yaralı

Erzurum'da bir kargo şirketine ait lojistik depoda gece saatlerinde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Donan mazot tankını ateşle çözmeye kalktılar: 1 ölü, 4 yaralı

Erzurum'da bir kargo şirketine ait lojistik depoda gece saatlerinde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Patlamanının bulunduğu depoda ayrıca 19 kargo aracı da yandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Birinci OSB'deki bir kargo şirketinin lojistik deposunda, bir kargo kamyonun donan mazot tankının ısıtılması esnasında patlama meydana geldi. Patlamada, kamyon sürücüsü İbrahim Salih Adıyan olay yerinde öldü. Patlamada Şeref Ardıç, Uğur Avli, Emre Maral, ve Bayram Atmaca çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambülanslar ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Patlama sonrasında 19 aracın da yanarak kullanılmaz hale geldiği belirtildi.

Vali Altıparmak, patlama sonrası yaptığı açıklamada, "Vahim bir kaza.Araç yakıt tanklarının ateşle ısıtılması büyük bir risk taşıyor. Ölen işçimize rahmet, yaralılara şifa diliyorum" dedi. CİHAN

Yorumlar