Donald Trump'ın 100 milyar dolarlık Suud ziyareti başladı

ABD Başkanı Trump'ın 100 milyar dolarlık Suudi Arabistan ziyareti başladı. Ziyarette en dikkat çeken nokta ise Trump'ın eşinin Riyad'da uçaktan inerken giydiği "kapalı kıyafet" oldu. ABD Başkanı ve eşini Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz El Suud karşıladı. Trump ve Kral ardından basının karşısına geçti. Trump, Suudi Arabistan programının ardından diğer yurt dışı ziyaretlerini İsrail ve Vatikan'a gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Donald Trump'ın 100 milyar dolarlık Suud ziyareti başladı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Suudi Kralı Selman ile bir araya gelen Trump, 55 ülke temsilcisi ile bir araya gelecek. Göreve geldikten 4 ay sonra ilk yurtdışı seyahatini yapan ABD Başkanı Donald Trump Suudi Arabistan'da. Trump'ın uçağını karşılamaya gelen heyetin başında, Suudi Kral Selman yer aldı.

İkili, karşılamanın ardından basının karşısına geçti, görüntü verdi ve görüşmeler başladı. Donald Trump'a ziyaret sırasında eşi Melanie Trump eşlik etti.

ABD ve Suudi Arabistan’ın 100 milyar dolarlık silah anlaşması için son aşamaya geldiği belirtildi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Donald Trump’ın gelecek haftaki Riyad ziyaretinde imzalar atılacak.

Yorumlar

ihsan parayı duyunca nasılda koşuyor keriz suud abd yi zengin ediyor o kadar aç muhtaç Müslüman toplum varken ahiret hesbını düşünsün sonra 41 islam ülkesinin ne işi var